VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.10. 17:07 Vittorio Gatto

Spontán falatozások - Sündi Óriáspalacsintázó

Ez is megvolt mondhatjuk, nekiállunk ételeket próbálgatni, legyen szó alacarte, menü, vagy gyorsételről (ez utóbbiak között lesz külön tesztsorozat is). A célunk az, hogy megismertessünk tieteket a legjobb ételek lelőhelyeivel, magyarul megkeressük nektek azokat a lehetőségeket, ahová tényleg érdemes betérni es kiélvezni a hely nyújtotta ízeket. Itt pontozásos rendszer nem lesz, csak szubjektív véleményekkel dolgozhatunk, mar csak azért, mert az ízlése mindenkinek más, de azért szeretjük tudni, hogy hol mi mennyibe kerül. Ha valamilyen falodát, büfét, kifőzdét szeretnetek ajánlani amit szerettek, vagy utáltok, vagy a Marika plusz egy fasírtot ad ha szépen néztek, ne habozzatok írni e-mailben vagy a facebook-oldalunkon, vagy ahol jól esik.

Na, akkor csapjunk is a közepébe! Először is azt kell, hogy mondjam, kifejezetten örülök annak, hogy a Sündi oriaspalis lett az első állomásunk. Annak idején nagyon szerettem az ilyen óriáspalacsintákat, nagyon jó és kiegyensúlyozott ételeket tudnak csinálni egy kis hús, zöldség segítségével. Na ez most pont egy ilyen hely. Helyileg a belvárosban, a Fortuna udvarban, az Incognito (amiről későbbi posztjainkban még lesz szó bőven) alatt található a hely. Maga az étterem nem túl nagy, de szép, kulturált hely. Jelenleg nem tudjuk bevezető ár-e, vagy nem de most még 3 deci bodzaszörpért 100 forintot, egy csilis-sajtos-sonkás-paradiompürés-szárított paradicsomos paliért 550 forintot kell leszurkolni - illusztráció alant -, ami azért nem tartozik bele a legdrágább gyorskaják listájába. A választékuk amúgy elég széles, 4-5 féle édes és ugyanennyi sós palacsinta közül lehet választani, szóval mindenki megtalálhatja a számítását.

IMG_1682.JPG

Azért azzal számoljunk, az elkészítésnek ideje van, nem kibírhatatlan, de azért sorrendben kapjuk meg a rendelést, nem pedig egyszerre, ez egy picit zavaró. Ezt leszámítva a kiszolgálás nagyon kedves, nagyon jó, a felszolgáló hölgy kedvesen és pontosan szolgált ki minket, ami ellensúlyozza a várakozást. Összességében egy könnyű délutáni uzsinak - bár azért annál azért telitőbb - igazán kiváló választás, főleg ha az ember vevő a nem mindennapi dolgokra - mert hát valljuk be, Veszprémen belül ilyet nem nagyon lehet látni - annak egy próbát mindenkeppen megér!

Nemsokára egy hamburgerezőt nézünk meg! Tudtok valami jó helyet?

Szerkesztve: A címet utólag javítottuk palacsintázóról a jelenlegire.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt veszprém palacsinta falatozás sündi


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr493292148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása