VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.13. 18:32 Valentino Gatto

Testközelből - Morning Show

Ahogy arról korábban írtunk nektek, október 11-én, kedd reggel a Class FM reggeli bandája csinálta a Show-t a veszprémieknek. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Budapest út mellett, a gyorsétteremmel szemben rendezkedtek be a Morning Show-hoz és innen sugározták az éteren keresztül a vicces - vagy annak tűnő - műsorukat fél Magyarországnak. Bevallom töredelmesen a kedves Olvasóknak, hogy csak a Morning Show miatt nem voltam hajlandó megszakítani szokásos kis reggeli rituálémat (azaz fogmosás, kapkodás, reggeli és rohanás a buszra), de a rádión végig figyelemmel kísértem a műsort, amíg odaértem a helyszínre. 

class fm.jpg

Bár egy rádióműsor nem feltétlen látványos és nagyszabású produkció, mégis több százan voltak kíváncsiak rá a helyszínen. (Tény és való, hogy a rajongók élőben találkozhattak Sebestyén Balázzsal, ami akár erős húzóerő is lehet.) Arról nem is beszélve, hogy „Két utazó” közt felbukkant Kasza Tibi is, a Crystal együttes énekese. 

A műsorvezetők ilyenkor megszokott módon többször bevonták a közönséget is a műsorba, bár ha valaki elég hangosan tudott sikítani, az élő adásba amúgy is beleszólhatott.

Ha valaki amúgy nem rajong a kereskedelmi rádiók effajta műsoraiért, annak is érdemes ellátogatni a legközelebbi ilyen rendezvényre, hiszen első kézből leshet be a kulisszák mögé: Vajon mit csinálnak a műsorvezetők a reklámblokkok és a hírek között? Tényleg mackónadrágban és atlétában vezetik a műsort?

Egy ideig nem várható újabb országos rádió felbukkanása Veszprémben, de amint lesz hasonló esemény, természetesen hírt adunk róla.

Szólj hozzá!

Címkék: veszprém class fm testközelből


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr723301026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása