VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.14. 12:30 Valentino Gatto

Veszprém legjobb cappuccino-ja nyomában - DC Nappali

Továbbra is vadászunk Veszprém legjobb cappucino-jára. Ezúttal egy számunkra fontos és központi helyet osztályozunk. Az egyetem Wartha Vince utcai kampusza és a Magiszter kollégium között található az egyetemisták egyik törzshelyének számító DC. A helyet a legtöbben a kedd esti bulik híréről ismerhetik, de esetünkben ez egy másik történet lesz. A szórakozóhelynek van egy Nappali, kávézó részlege is, ahol az esetünkben fontos Segafredo cappuccino-kat csinálják.

Az elhelyezkedése miatt elsősorban egyetemistákra szakosodott hely kültéri napernyős, fonott foteles és beltéri bőrkanapés kikapcsolódást kínál egy habos cappuccino mellett. Bár közhiedelem, hogy az egyetemisták (főleg a kollégiumosok) anyagilag minden hónap végén a kevés és a semmi között egyensúlyoznak, a DC hangulata mégsem érezteti velünk ezt az nézetet. Kulturált, modern és dizájnos félhomály fogad minket. A kínálatuk kávé terén –ahogy már írtuk- Segafredo. A rendelés után a felszolgálás gyorsasága nem fog a világrekordot dönteni, de még a tűrhető kategóriába esik. Kárpótol minket, hogy a cappuccino mellé a Sega cukor mellett megkapjuk a kis pohár vizünket és egy szelet kekszet. Ez utóbbi elfogyasztása nagyon kellemes a cappuccino –egyébként elég könnyed és finom- habjával. A kávé íze a szokások Segafredo minőséget hozza, ami nem prémium a cappuccino-k között, de nem is a legutolsó. A DC pultosai jó munkát végeznek annak érdekében, hogy egy kis pluszt adjanak a cappuccino mellé a kiegészítőkkel. Végül az ár: a 280 Ft-os cappuccino abszolút a legjobbnak számít az eddig osztályozott kávék közül. Ráadásul a DC akciójában délelőtt 10-ig még ezt is fél áron adják. 

A kép nem sikerült sajnos a legjobbra de azért mutatja a lényeget:

kult_dc_cappuccinot.jpg

Mindezek tükrében így néz ki a pontozásunk:

felszolgálás: 4

ár: 5

íz: 4

hab: 4

kísérők: 5

Összesen 22 pont, ami nagyon jónak számít ebben az erős mezőnyben. 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánló dc cappuccino


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr243296826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása