VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.18. 11:04 Vittorio Gatto

Reggeli lendület - Pufi-Trió pékség

Mint ahogy régebben is volt róla szó, imádunk reggelizni. Szerintem sokan vannak ezzel így mivel anyukánktól tudjuk azt, hogy ez a nap legfontosabb étkezése. Különben is mennyivel jobban indul a reggelünk ha nem üres gyomorral kell kiállni az ügyfelek, vagy kollégák elé. Mint ahogy régebben megnéztük a Lipóti pékséget, most megnéztük a Pufi-Trió üzletét az Óváros Tér 4. szám alatt.

Photo 2011.10.18. 9 09 10_3.jpg

Maga az üzlet kifejezetten szép épületben található, magas üvegablakai sok fényt engednek be, ez viszont nem jelenti azt, hogy betűz a nap köszönhetően a szerencsés tájolásnak. Belépve azonnal elénk tárul a sok sok péksütemény, tejtermékek, és hű maradva a nevéhez amely magában foglaltatja a reggelizőt mint szót, sok féle szendvicset lehet náluk kapni. Természetesen kávé is rendelkezésre áll mint opció, ami számunkra legalábbis, szintén egy fontos szempont volt.

Photo 2011.10.18. 9 23 12.jpg

A sütemények frissek, a szendvicseik finomak, a kávé viszont számomra nem nyújtott nagy élményt, egyébként Segafredo kávét kapunk. Árban nem veszélyes a sütemények 150 és 200 forint magasságában vannak, a cappuccino olyan 190 forint magasságában pozicionálódik, egy palack víz 125 forintot kóstál ami teljesen barátságos árfekvés.

Hogyha egy kicsit pezsgőbb, belvárosbeli reggeli lazításra vágyik annak mindenképpen ajánlatos betérni néhanapján főleg úgy, hogy fél hétkor nyit, úgyhogy aki reggel siet az is megtalálja a számítását.

 

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli veszprém sütemény Pufi-Trió


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr763311310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása