VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.10. 19:46 Valentino Gatto

Kult Ajánlat - Class FM Morning Show

Minden veszprémi rádióhallgató, figyelem!

Október 11-én, kedden városunk vendége lesz a Class FM három reggeli mókamestere, Vadon Jani, Rákóczi Feri és az ország egyik első számú showman-je Sebestyén Balázs. Hajnali 6 és délelőtt 10 óra között Veszprémből fogják ébreszteni és szórakoztatni a fél országot.

A Budapest út mellett, az OTP mögötti területen már felállították a rádió sátrát és az üvegcellát a reggeli Morning show-hoz. 

Akinek szereti őket, mindenképpen ott a helye. Iskolába menet, vagy a munkahelyre sietve, esetleg a reggeli bevásárlás után érdemes arra kerülni, hogy egy délelőtt erejéig, de belecsöppenjünk Magyarország reggeli ébredésébe, a Class FM módjára! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló class fm morning show


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr393292542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása