VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.10.15. 10:00 Valentino Gatto

Kult Ajánlat - Hobo Est a Pannon Egyetemen

Október 18-án, este 7 órakor egy sajátos kulturális felüdülésben lehet része a Pannon Egyetem E-épületének kamaratermébe látogató veszprémieknek. Földes László, vagy ismertebb nevén HOBO ezen az estén tartja „Látja Isten, hogy állok a napon…” című előadását. Az est két főszereplője Hobo és Pilinszky János lesz.

kult_hobo.jpg

Hobo a pont három évtizede elhunyt költő-műfordító Pilinszky verseiből szemezget és eleveníti meg a maga egyedi, karcos stílusában zenei aláfestéssel, melyet Verebes Ernő komponált.

A belépő 1000 Ft. amiért cserébe egy egész estés irodalmi-zenei élményben lehet részünk. A jegyünket erre a sajátos irodalmi utazásra, ahol Hobo lesz az útitárs, az egyetem Közművelődési Titkárságán lehet megvásárolni munkaidőben - 8200 Veszprém, Egyetem út 3. E épület 1. emelet, telefon: 88/624-289, e-mail: kozmuv@almos.uni-pannon.huAz előadás korlátozott számú nézőt tud befogadni, így ajánlatos minél előbb megváltani jegyünket!

Ízelítőnek hadd ajánljuk minden kedves Látogatónk figyelmébe Pilinszky „Ég alatt” című versét Hobo előadásában, amit minden bizonnyal kedden élőben és testközelből is meghallgathatnak az E- Kamarateremben.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló veszprém Egyetem Hobo


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr823304153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása