VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.11.10. 20:10 Valentino Gatto

Veszprém legjobb cappuccino-ja nyomában - Kokó

A nagy veszprémi Kossuth utcai felújítások idején, több méteres árkok és munkagépek között arra vállalkoztunk, hogy a felújítások epicentrumában a Kossuth utca közepén próbáljuk ki kedvenc cappuccino-nkat a Kokó Cukrászdában.

kult-kokó2.JPGLokálpatriótaként és kávéfüggőként egyszerre nem jelent problémát átjutni az akadályokon és betérni a Bástya Áruház földszintjén található Kokóba. A ruházati boltok mellett és a kínai áruház alatt egy rendkívül ízlésesen berendezett kiülő tartozik a helyhez, növényekkel, fa bútorokkal. (Természetesen tavaszi és nyári időszakban a Kossuth utcán is van kiülő része a Kokónak de ezekben az időkben nem javasolt a munkagépek és az árkok közé letelepedni.)

új koko.jpg

Ezek után a kényelmes fotelokban ülve már-már alig zavaró az emeleten található kínai táskák és kabátok periférikus látványa. A rendelésünket hamar felveszik, mintha csak ránk várnának és aránylag hamar meg is kapjuk. Ízléses fém tálcán az Illy márkájával ellátott csészében kapjuk meg a cappuccino-t egy pohár vízzel és egy apró keksz süteménnyel. Nincs más hátra, mint hogy ízileg is leteszteljük az olasz Illy kávéját. A Kokó pultosai jó munkát végeztek vele, a hab nagyon kellemes és a kakaó süveg a tetején nem csak ízléses, hanem finom is. A kávé ízére sem  lehet különösebb kifogásunk. Ellentétben az árával, ami a maga 440 Ft-jával kissé kiemelkedik a veszprémi közép-árkategóriából.

Ezek után a pontjaink:

felszolgálás: 5

ár: 2

íz: 4,5

hab: 4

kísérők: 5

Összesen 20,5 pont, de mindenképpen ki kell emelni, hogy maga a cappuccino minősége és íze egyaránt magas pontokat érdemelt ki.

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt veszprém kokó cappuccino


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr223362290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása