VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.11.04. 17:38 Vittorio Gatto

Kult Ajánlat - Pannonfíling

Egy újabb érdekességet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A holnapi napra Tihanyon kívül még sok érdekesség akad, az egyik ilyen a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó, amelyet immár hetedik alkalommal rendeznek meg az Expresszóban, szóval még csak a városból sem kell kitenni a lábunkat.

Miről szól ez az egész? Hát nem másról mint a filmről. De nem úgy kell elképzelni, hogy majd valami hatalmas költségvetésű filmeket vetítenek egymás után hanem amatőrök, illetve független film készítők munkáit tekintheti meg a nagyérdemű. Nem csak filmekről, hanem fotókról is szól a holnapi nap, hiszen nyitott műteremmel, valamint fotópályázatról is gondoskodtak a szervezők. Jelentkezni szeptember elejétől lehetett a versenyen való részvételre, reméljük sok lelkes kisfilmmel készült el a találkozóra!

Kik lesznek a zsűrik? Egyrészt Áfrány Gábor médiaművész, másrészről a tavalyi második helyezett kisfilm rendezői, Babai István, és Kövi Gergő, valamint végül de egyáltalán nem utolsó sorban Szajki Péter rendező, forgatókönyv író. A konferanszié, és megmondó ember szerepét idén Szőke András tölti be, a hangulat garantáltnak tűnik!

Akinek szereti az igényes munkával készült amatőr filmeket, fotókat, vagy aki nem szeretne kimozdulni a városból a szép időre való tekintettel el ne felejtese: Holnap egész nap az Expresszóban várja őket a hetedik Pannonfíling Mozgókép Találkozó, holnap azaz November 5-én reggel 10 órától! Ja igen, majdnem elfelejtettem. Ingyenes.

A hivatalos programot itt találjátok!

Nektek mi a holnapi program?

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló film expresszó pannonfíling


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr643353872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása