VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.11.02. 14:32 Valentino Gatto

Kult Ajánlat - Terítéken a Múzeum

November 9-én, délben két eltérő, de mégis egyaránt kultúra fog találkozni a Laczkó Dezső Múzeum falai közt. A déli időzítés nem véletlen, a múzeum ebédre várja az érdeklődőket, ahol a konyha-kultúra találkozik a múzeum értékeivel. A múzeum a la carté-n az érdeklődők ne egyszerű erőlevesre és rántott húsra számítsanak. (Noha azzal sem lenni semmi probléma.) A főfogások piritott magvakkal, szárnyas és sertéshússal töltött aszpikos szeletet, fasírtot, és francia salátát foglal magában, amikből mindenki kedvére válogathat. A múzeum desszert gyanánt egy egyedi tárlatvezetéssel készül a Minden bajban védelmező - Orosz fémikonok a 18-20. századból. c. kiállításon.

Érdemes a november 9-ei szerdai ebédet nem a jól megszokott menzánkon, vagy étkezdénkben elfogyasztani, hanem befizetni a Laczkó Dezső Múzeum rögtönzött éttermébe. Különleges és egyedi élményben lehet része mindenkinek, ami feldobja az idei november első teljes hetét.

A Múzeum a la carte 1450 forintba kerül, ami magában foglalja az étkezést, a belépőt, és a tárlat vezetést, mindenképpen csábítónak ígérkező programon vehetünk tehát részt, ráadásul sok plusz költséget a belépőn felül nem jelent egy kellemesnek ígérkező ebéd eltöltése a Laczkó Dezső Múzeum falai között.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló veszprém ebéd Laczkó Dezső Múzeum


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr393347802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása