VeszprémKult

Egy közéleti blog Veszprém város és megye kulturális eseményeiről, és sok egyébről élménybeszámolókkal, leírásokkal, ajánlásokkal, tesztekkel.

Őslakosoknak és egyetemistáknak, kicsiknek, nagyoknak.

Ha szeretnétek ajánlani valamit kipróbálásra, tesztelésre, vagy csak szimplán megmondani a magatokét, írjatok nekünk!
Follow VeszpremKult on Twitter



Friss topikok

2011.09.22. 18:12 Vittorio Gatto

Veszprém Legjobb cappuccino-ja nyomában - Fészek Söröző

Mostani tesztalanyunk a Fészek söröző. Több szempontból is kedves hely ez nekünk de erről majd egy későbbi bejegyzésben kitérünk. A hely a Skorpió pub tőszomszédságában található, a Belvárosi üzletház mellett. A környék a belvároshoz hűen nyüzsgő, az ember megkapja a nagyvárosi hangulatot ha éppen arra van ingere. Ez persze csak akkor igaz ha a söröző teraszán szeretnénk helyet foglalni. Ha e mellett döntünk akkor láthatjuk a bankokba, ebédelni, vagy dolgozni igyekvőket, és számolhatjuk hány menedzser akar hasra esni a kis járda hibában. Ezzel az opcióval megkapjuk a fapados sörözők hangulatát, szinte mindig van egy kisebb-nagyobb jó kedélyű társaság a járda mellett elhelyezkedő 4 vendéglátó egység valamelyikénél. 

Azonban ha bent foglalunk helyet akkor megkaphatjuk a hamisítatlan PUB hangulatot, amit egyrészt a fa bútorok, a jól megválogatott színek, és a rusztikus berendezés ad át. A Fészekben a Caffé MoKambo kávéit élvezhetjük ki, amely a legtöbb elérhető kávéhoz hasonlóan Olaszországból származik, és szintén a baristaságból kilépő, többre vágyó felszolgáló testvérpár alapított 1972-elején, és weblapjuk tanulsága szerint legalább 5 különböző kávé fajtából készül az egyedi keverékük. Őszintén szólva ezt én teljes mértékig hajlandó vagyok elhinni, mivel egy nagyon kellemes ízű cappuccino-t kap az aki kedvet kap a kipróbálására.

Az íze nagyon jó, kifejezetten harmonikusnak éreztem ami lehet, hogy a sok Segafredo Zanetti miatt tűnik így. A habunk itt teljesen megfelelő volt. Az arányai példaértékűek, a fotón nagyon jól látszik mire is gondoltunk mi amikor az arányokról magyarázzuk olyan nagyon. A felszolgálás gyors, a kiszerelés teljesen rendben van. Az ára pedig eddig írtakból a legolcsóbb, 320 forint, ami a pontrendszerünk minimuma alatt van. Nos hát kifejezetten tetszetős. Ha valakinek van indíttatása a belvárosban egy hamisítatlan sörözőben kávézni - mert hát azért valljuk be ez valamilyen formán életkori sajátosság - annak egy délutáni kávé szörp kombinációra, és egy lazább hangvételű beszélgetésre vágyik annak bátran ajánlom, hogy próbálja ki. van Ezek után a pontozás a következő:

felszolgálás: 4,5

ár: 5

íz: 4

hab: 4

kísérők: 4,5

Összesen 22 pont, ami ezt a MoKambo terméket jó helyre pozicionálja.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt söröző fészek cappuccino


A bejegyzés trackback címe:

https://veszpremkult.blog.hu/api/trackback/id/tr683246113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása